Theonilde entrerer det danske og nordiske marked sammen med Kortbæk Internationale Agenturer

301101_203954513005212_1000760222_n

Kortbæk Internationale Agenturer er pr. 1. juni 2013 agent for Theonilde i Danmark.

Theonilde er en italiensk virksomhed, der har specialiseret sig i  produktion af messing møtrikker, fittings og komponenter i  henhold til kundetegninger eller prøver  i CNC bearbejdning eller varmpresning. Theonilde fungerer også som underleverandør for fremstillingsvirksomheder og distributører  i VVS- og energisektoren samt af elektriske, hydrauliske, køletekniske samt pneumatiske systemer.

Udover avanceret teknologi i fremstillingsprocessen gør Theonilde  brug af et avanceret kontrol- og kvalitetsstyringssynstem baseret på Mitutoyo software. Knap 70 % af produktionen eksporteres til lande som f.eks. Belgien, Finalnd, Frankrig, Holland, Kina, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland, USA og Østrig.

Theonilde udfører også forskellige overfladebehandlinger som fornikling, forkromning og sortgalvanisering samt anvender forskellige messinglegeringer som f.eks. CW614N, CW617N og CW602N (ADZ).

Valget afhænger af den type forarbejdning, der skal udføres og de bestemte karakteristika, der skal opnås. Alle materialer til brug for produktionen indkøbes hos de bedste messing materialeleverandører for at kunne garantere den højeste produktkvalitet overfor kunden.

Fra Theonilde produktsortimentet kan fremhæves:

  • møtrikker til køleindustrien
  • messing komponenter til fittings
  • fittings til LPG, CNG
  • CNC bearbejdede komponenter
  • kompressionsfittings
  • ventilhuse
  • ringe
  • komponenter til fleksible slanger

Udover de specialdesignede produkter, der leveres i henhold til kontrakt med kunden, tilbydes en bred vifte af standardprodukter.

Kortbæk Internationale Agenturer ser med stor glæde frem til et frugtbart samarbejde med Theonilde, der med sit virksomhedskoncept og produktpalette passer godt ind i firmaets egen marketingstrategi.

Theonilde præsentationsvideo: