Kortbæk Internationale Agenturer er blevet udpeget som ny dansk agent for Franz Holz

franzholzlogo

Franz Holz GmbH & Co. KG er Europas førende producent af pianohængler, stanghængsler samt karrosserihængsler og det er der en god forklaring på.

Dels er sortimentet meget omfattende. Pianohængsler mm. kan leveres i udslået bredde fra 14 mm helt op til 180 mm., med og uden huller og i godstykkelse på op til 3,00 mm med en standardlænge af 3500 mm. Pianohængsler udføres i bl.a. blankt jern, forniklet jern, ren messing, formessinget, rustfrit stål samt elektrostatisk pulverlakering efter eget farvevalg. Specialmål samt specialhængsler kan produceres afhængig af antal.

Men nok så vigtigt er Franz Holz blevet kendt for en uovertruffen kvalitet, levering til tiden samt meget konkurrencedygtige priser.

Pianohænglser, der oprindelig har fået sit navn i forbindelse med fastgørelse af klaverlåg, bruges i dag i et utal af sammenhænge, hvor vægten af materialet (træ, kunststof, metal mm.) og gentagen brug forudsætter en slidstærk og robust hængselsløsning. F.eks. til låger og nedfældelige klapper, dæksler, luger, spjæld, foldedøre og -vægge, hængslede bordplader osv.

Det er derfor med stor glæde at Kortbæk Internationale Agenturer med virkning fra 1. januar 2012 overtager repræsentationen i Danmark. Det er samtidig en ekstra fornøjelse, at det samarbejde der blev indledt mellem Franz Holz, der i dag ledes af 3. generation, og direktør, grosserer  Thorvald Kortbæk (1922-2012) helt tilbage i 1961 nu kan fortsætte med anden generation af familien Kortbæk.

Kortbæk Internationale Agenturer vil gøre sit yderste for at leve op til den tillid, som den mangeårige og trofaste kundekreds har udvist overfor Franz Holz og Louis Mølholm A/S samt senest C J Holm af 1887.

klaverhc3a6ngsler