Kortbæk Internationale Agenturer er blevet agent for Otlav

OTLAVLOGO

Kortbæk Internationale Agenturer repræsenterer per 1. december 2011 Otlav i Danmark.

Otlav er en af Europas førende producenter af  hænglser til døre, vinduer og møbler. Otlavs speciale er ANUBA hængsler i mange forskellige udførelser, materialer og dimensioner. Til det danske marked tilbydes endvidere et bredt sortiment i kantrigler.

Otlav er også blevet kendt for sine egne patenter, f.eks. det såkaldte Sferal hængsel, der er et selvlukkende hængsel med en perfekt rotation af han- og hun-delen.

Et andet nøgleprodukt er Exacta, der er det første hængsel med mulighed for en 3-dimensional justering (højde, dybde og sidevers) selv efter at montage har fundet sted.

Produktpaletten afspejler en bestræbelse på hele tiden at finde løsninger, som kan gøre installationen hurtigere og lettere og dermed spare omkostninger.

Denne filosofi kommer også til fulde til udtryk i Otlavs egen produktion, som har til formål at gennemføre et komplekst automatiseret system lige fra det øjeblik, hvor råvarerne kommer ind i fabrikken til det færdige produkt, uden nogen form for indblanding udefra.

Se følgende videoclip hvor let det er at montere hængsler fra Otlav på en ganske almindelig mellemdør.

Otlav åbnede  i 2007 et nyt hovedkvarter på 47.000 m2 i byen Santa Lucia di Piave (TV), der ligger nord for Venedig i Italien.

1319633896-26_6_o