C J Holm repræsenterer igen Becchetti Bal i Danmark

img_bal_now

C J Holm er igen pr. 1. oktober 2013 dansk agent for Becchetti Bal.

Virksomheden Becchetti Angelo BAL S.r.l., der ligger i byen Lumezzane i den norditalienske provins Brescia, har vel nok det fineste sortiment i Europa i messing beslag. En elegant finish og enestående kvalitet kendetegner alle produkterne, der  udover en imponerende palette af dørbeslåninger og møbelbeslag omfatter vinduesbeslag, knager og kroge, yacht-beslag, kaminudstyr, gardin- og trappebeslag, portefølgebeslag, navneskilte, bogstaver og tal samt beslag skræddersyet og tilpasset specifikke kundeønsker.

Ved siden af udførelse i blankpoleret messing tilbydes hele 24 andre overfladebehandlinger, f.eks. forkromning, forgyldning og rustfrit stål.

Dørgreb og tilbehør tilbydes i mange forskellige designs og stilarter, der både betoner en tidsløs, moderne og enkel  så vel som en  klassisk, smuk og dekorativ stil og atmosfære, så selv de mest kræsnes smag og behag kan blive tilfredsstillet.

Becchetti er grundlagt tilbage i 1882 og holder stadig de gamle håndværksmæssige traditioner i hævd. Således kæles der for detaljerne og mange processer udføres den dag i dag i hånden, som f.eks. visse overfladebehandlinger herunder den tidskrævende og omhyggelige  blankpolering, der uomtvisteligt får messing til at fremstå i sin mest eksklusive form.

Den omfattende internationale referenceliste vidner om Becchetti Bals flotte position på markedet.

En lille video herunder fortæller lidt om Becchetti Bal´s historie og fabrikation.

C J Holm er meget glad for og stolt over, at det samarbejde, der blev indledt i 1993 igen kan fortsætte i 2013 efter en kort afbrydelse. Både Becchetti Bal og C J Holm er grundlagt i 1880´erne og har begge stor respekt for traditionerne i branchen, bestræbelserne for at leve op til et innovativt design og gedigent håndværk og for selve det uovertrufne materiale, som messing er.

img_balnow2