Bender Werkzeugbau og C J Holm i samarbejde på det nordiske marked

ca9a2e9313

C J Holm har indgået en aftale om at repræsentere Bender Werkzeugbau i Norden.

Bender Werkzeugbau er topspecialisten indenfor præcisionsværktøjer og skærende værktøjer i stål, hårdmetal eller polykrystaldiamant.

Produktpaletten kan opdeles i fire hovedsegmenter:

  • Trækværktøj af hårdmetal til fremstilling af tråd, stænger  og rør såsom træksten, trækmatricer, mandriller, trækdorne mm.
  • Værktøj til massiv omformning for produktion af skruer, møtrikker, nitter og andre pressede og trukne dele
  • Hårdmetal og stålværktøj til bl.a. afgratning og slibning som f.eks. bøsninger, descalingsvalser, presringe, polerskiver, trækbakker, diamantslibestifter mm.
  • Egen hårdmetalfremstilling af præcisionsværktøj for omformning, slidbeskyttelse så vel som produktion af mange andre specialartikler i henhold til kundespecifikationer.

Enhver opgave starter med det rigtige værktøj. Bender Werkzeugbau producerer værktøj der bygger på en omfattende viden, absolut præcision og 1. klasses kvalitet. Bender Werkzeugbau har som underleverandør leveret værktøj til teknologiprojekter, hvori indgår fremstilling af en bred vifte af højtydende komponenter i verdensklasse . Resultaterne kan ses på vejen, i vandet og i luften. Uanset om det drejer sig om vindmølle-energi, Airbus 380, ICE,  Transrapid, krydstogsskibe, biler fra Porsche eller Maybach, så er Bender´s ekspertise altid med om bord. Og nogle gange er Bender Werkzeugbau med til at nå stjernerne. Selv i rumprogrammet Ariane er der komponenter, som er fremstillet af værktøj fra Bender.

Bender Werkzeugbau er et familieforetagende (2. generation), der med et omfattende innovations- og servicekoncept orienterer sig 100 % mod kundens ønsker og opgaver. Bender Werzeugbau garanterer at alle deres produkter lever op til den højeste ydeevne, at de snævreste tolerancer overholdes og at man kan præstere de fineste materialeoverflader. Denne forretningsfilosofi har medført, at man i dag har opbygget et mangeårigt, professionelt og tillidsfuldt samarbejde med en lang række kunder overalt i verden.

C J Holm er begejstret for at repræsentere Bender Werkzeugbau og vi er sikre på, at vi ikke alene kan være med til at styrke Bender´s position i Norden, men samtidig hermed kan medvirke til at Nordiske virksomheders hel- og halvfabrikata samt maskinværktøj kan blive endnu bedre og konkurrencedygtige på markedet.

sortiment