Oxidal har lanceret et nyt fastspændingsprofil Sirio F til glasvægge.

nuova-oxidal-L67109

Med Sirio F viser Oxidal endnu engang deres fokus på forskning og udvikling og deres evne til at lytte til arkitekterne.

Sirio F er et helt nyt koncept til fastgørelse af glasvægge mm. Fås enten til planforsænkning eller påmontering med top- eller sidevægsbeslag og Sirio F kan derfor installeres på  en hvilken som helst måde og tåle enhver belastning. Med Sirio F kan man foretage en fritstående montering af glasrækværk med indfæstning kun i gulvet.

Sirio F er oven i købet designet for at gøre installatørens arbejde så let som muligt. Der kræves ikke noget specialværktøj til opsætningen og glaspaneler, som allerede er monteret, kan nemt og hurtigt blive justeret i medfør af det indbyggede fikseringssystem.

Sirio F er velegnet til glastykkelser på mellem 17,52 – 21,52 mm.  Beslagene er af aluminium og kan leveres med eller uden  en dækplade med overfladefinish i sølv eller rustfrit stål. På forespørgsel er andre overflader til rådighed.

Vandrette belastningsafprøvninger er udført i samarbejde med ITC-CNR, der er et internationalt anerkendt certificeringsinstitut under Italiens nationale forskningsråd. Der garanteres for en brud- og trykstyrke på belastninger op til 2kn/m2, der hermed sikrer overholdelsen af alle gældende normer.

SirioF2

Nuova Oxidal er grundlagt i 1990 som en fortsættelse af den hidtidige virksomhed Oxidal, der havde været branchen i de forgangne 30 år, men nu med nye ejere fra glasindustrien. Den ny ledelse har fra dag ét satset på en kontinuerlig forskning og udvikling af nye produkter og løsninger og kan i dag betragtes som en vigtig spiller på det internationale marked for beslag, låse, montagetilbehør og værktøj til montage af hærdet glas.

Download yderligere information her.

Oxidalimage