Junie og C J Holm i nyt forretningssamarbejde

jun_logo_neu-210x109

Vi har fornøjelsen at oplyse, at C J Holm pr. 1. 12. 2014 er udpeget som distributør af Junie i Danmark.

Junie (Jul. Niederdrenk) er en af de ældste tyske låsefabrikker, grundlagt i 1874 og med sæde i Velbert, der er arnestedet for nogle af de mest kendte låsefabrikker i Europa.

Junie er specialisten med det mest alsidige produktsortiment i møbellåse, møbelnøgler og låsesystemer i højeste kvalitet.

Udover den stadige produktion af traditionelle og solide falle- og riglelåse med messingdele udvikler Junie nye konstruktioner i cylinderlåse ved hjælp af avanceret CAD teknologi og moderne CNC styrede maskiner. Alle værktøjer fremstilles in-house og sikrer derfor en høj grad af præcision og fleksibilitet.

Et utal af forskellige typer af Junie møbellåse med det karakteristiske nøglerørshul er i tidens løb blevet monteret i mange af de fineste danske møbelklassikere og arkitekttegnede designmøbler. Men også helt moderne cylinderlåse med udbytbar kerne og høj sikkerhed er at finde i alt slags inventar lige fra arkiv- og stålskabe, opbevaringsmøbler, skuffesystemer (f.eks. Blum og Hettich) samt skriveborde til spille-, drikke- og  fødevareautomater. Derudover produceres mekanisk sikring til så specielle formål som  aflåsning af bl.a. skødespil,  vandhaner, containere samt køretøjer.

C J Holm er meget glad for og stolt over at indlede et samarbejde med Junie i låse- og møbelbranchen, der bygger på de samme værdier som kendetegner de gode gamle håndværkstraditioner og det gode købmandskab.

moebellaas      cylinderlaas