C J Holm udvider produktsortimentet med BLU-DAN file og raspe

BLUDAN-LOGO

C J Holm er af Tomé Feteira udpeget til agent for BLU-DAN i Norden.

BLU-DAN er siden 1952 et begreb for file og raspe og kendt overalt i verden for kvalitet og holdbarhed.

I Europa har der eksisteret to store fabrikker i familieeje for fremstilling af file og raspe. Den ene I. Brauns Söhne i Østrig fra 1792 og den anden Tomé Feteira fra 1856 i Portugal. I. Brauns Söhne har overtaget Tomé Feteira og forlagt hele produktionen til Portugal.  Varemærkerne BLU-DAN og Tomé Feteira markedsføres i forskellige lande og regioner.

Tomé Feteira er en højt specialiseret virksomhed indenfor file og raspe, der kombinerer tradition med den nyeste innovation. Produktpaletten omfatter alle slags gængse file og raspe i mange størrelser, profiler og hugninger til slibning, afgratning og efterbehandling af hårde, bløde, porøse og glatte materialer som glas, gummi, kunststoffer, læder, metaller, sten og træ med mere. Alle file og raspe er lavet af højkvalitets chromstål med en skærhårdhed på 64 HRC. Af specialfile og -raspe kan nævnes file til tuning af ski og snowboards, raspe til hovpleje, nålefile til reparation af smykker og ure eller file til at skærpe tænderne på savblade og kædesave. Hertil kommer file og raspe med cx chrominox belægning samt diamantfile.

Med BLU-DAN kan C J Holm nu tilbyde file og raspe  til ethvert formål og udvider hermed sit sortiment for værktøj til den professionelle håndværker, virksomheden eller private gør-det-selv folk., der ikke ønsker at gå på kompromis med præcision og kvalitet.  Som et lille kuriosum kan nævnes, at Louis Mølholm A/S, det tidligere familiefirma, tilbage i 1970-1980 var importør for BLU-DAN i Danmark.

filesortiment