Værktøjsboks – Werit nyhed

weritlogo

Werit Kunststoffwerke W. Schneider GmbH & Co KG har siden 1949 fremstillet innovative produkter af plast med i dag  600 medarbejdere  og 9 datterselskaber  i Europa.

Sprøjte- og blæsestøbning er Werit´s forretnings- og produktområde og omfatter:

  • industriel emballage, IBC (mellemstor beholder til bulkvarer), lager- og transportcontainere og paller, industrielle tanke
  • Produkter indenfor bygningsservice: olietanke, elinstallationsmaterialer,  VVS produkter
  • Specialprodukter:
    Polyamid møtrikker og bolte, akryl produkter, hus og have, industriel sprøjtestøbning

Kortbæk Internationale Agenturer er Werit´s agent i Danmark for salg og markedsføring af Werit´s omfattende program i polyamid/nylon skruer, bolte, spændeskiver, gevindstifter, gevindstænger (op til M20x1) og møtrikker samt præcisionsartikler efter opgave i henhold til DIN/ISO toleranceklasserne. Befæstigelse i polyamid er kendetegnet ved høj stabilitet og ringe vægt. Produkterne er desuden korrosionsbestandige, antimagnetiske og vibrationsfri,  kemikalie- og syrebestandige samt har meget ringe varmelederegenskaber. Hermed opfyldes specielle krav, f.eks. i fugtige miljøer og anvendes bl.a. af producenter af maskiner med vådkemiske processer eller som systemkomponenter til industrien, eksempelvis medico og belysning. Produktkataloget kan downloades her.

Kortbæk Internationale Agenturer og Werit har fornøjelsen at lancere  en helt ny værktøjsboks. Der er mange muligheder med Werit-værktøjsboksen.

  • En praktisk hjælper for håndværkeren og husholdningen
  • Med mange små og store rum er den det ideele opbevaringssted for forskellige smådele
  • En optimal ledsager i elektro- eller installationsbranchen
  • Værktøjet til dagligt brug er f.eks. med de to indbyggede skruetrækker-holdere, lige ved hånden

Tekniske data
Udvendige mål (LXBXH):  300 x 225 x 125 mm
Boksens egenvægt:     285 g
Lasteevne:     ? kg
Materiale:  PP (Polypropylen)

Werit værktøjsboksen fås I forskellige farver og kan naturligvis leveres med eget logo. Den er derfor også velegnet som en fiks reklameartikel.

Foto1