CJ Holm

C J Holm er en familieejet handelsvirksomhed, der beskæftiger sig med salg af materialer, værktøj eller løsninger til byggebranchen, erhvervs- og industrivirksomheder samt private hjem.

C J Holm er udpeget til agent for Franz Holz i hele Norden

Siden begyndelsen af 1960´erne har familieforetagenet Franz Holz i mange år været repræsenteret i Danmark af grosserer Thorvald Kortbæk. Forretningsforbindelsen videreføres af C J Holm, der nu ejes af sønnen, direktør Frederik Kortbæk. At C J Holm nu udvider sit samarbejde med Franz Holz til også at omfatte Finland, Norge og Sverige, er udtryk for den tillid, der er opbygget og for den indsats, der er præsteret igennem mere end et halvt århundrede.
Franz Holz har sandsynligvis det mest omfattende sortiment i klaverhængsler og kraftige stanghængsler i Europa og produkterne er internationalt anerkendte for deres uovertrufne kvalitet.
Pianohænglser, der oprindelig har fået sit navn i forbindelse med fastgørelse af klaverlåg, bruges i dag i et utal af sammenhænge, hvor vægten af materialet (træ, kunststof, metal mm.) og gentagen brug forudsætter en slidstærk og robust hængselsløsning. F.eks. til låger og nedfældelige klapper, dæksler, luger, spjæld, foldedøre og -vægge, hængslede bordplader osv.
Klaver- eller pianohængsler leveres direkte fra producenten i materialetykkelser fra 0,70 mm til 3,00 mm og med udslået bredde fra 14 op til 180 mm som standard samt i mange forskellige overflader, såsom stål eller blankt jern, formessinget, ren messing, forniklet, rustfrit stål (A2 og A4), aluminium samt elektrostatisk pulverlakering efter eget farvevalg.
Produktionen omfatter både stanghængsler så vel som hængsler i ruller/SB forpakning  i standardlængde 3500 mm eller i henhold til fixmål og med eller uden huller. En særlig specialitet er fremstilling af skræddersyede hængsler i henhold til kundespecifikationer.
Derudover fremstiller Franz Holz også vægskinner og vægvanger i alle gængse materialer til møbelindustrien incl. hyldebærere.