CJ Holm

C J Holm er en familieejet handelsvirksomhed, der beskæftiger sig med salg af materialer, værktøj eller løsninger til byggebranchen, erhvervs- og industrivirksomheder samt private hjem.

C J Holm forhandler Junie møbellåse

Junie (Jul. Niederdrenk) er en af de ældste tyske låsefabrikker, grundlagt i 1874 og med sæde i Velbert, der er arnestedet for nogle af de mest kendte låsefabrikker i Europa.

Junie er specialisten med det mest alsidige produktsortiment i møbellåse, møbelnøgler og låsesystemer i højeste kvalitet.

Udover den stadige produktion af traditionelle og solide falle- og riglelåse med messingdele udvikler Junie nye konstruktioner i cylinderlåse ved hjælp af avanceret CAD teknologi og moderne CNC styrede maskiner. Alle værktøjer fremstilles in-house og sikrer derfor en høj grad af præcision og fleksibilitet.

Et utal af forskellige typer af Junie møbellåse med det karakteristiske nøglerørshul er i tidens løb blevet monteret i mange af de fineste danske møbelklassikere og arkitekttegnede designmøbler. Men også helt moderne cylinderlåse med udbytbar kerne og høj sikkerhed er at finde i alt slags inventar lige fra arkiv- og stålskabe, opbevaringsmøbler, skuffesystemer (f.eks. Blum og Hettich) samt skriveborde til spille-, drikke- og  fødevareautomater. Derudover produceres mekanisk sikring til så specielle formål som  aflåsning af bl.a. skødespil,  vandhaner, containere samt køretøjer.