CJ Holm

C J Holm er en familieejet handelsvirksomhed, der beskæftiger sig med salg af materialer, værktøj eller løsninger til byggebranchen, erhvervs- og industrivirksomheder samt private hjem.

C J Holm forhandler låse, beslag og hængsler fra AMF

C J Holm forhandler AMF sortiment i låse, beslag og hængsler til gitterlåger, gitterporte, garageporte mm.

AMF er en tysk virksomhed, der er en førende europæisk producent af opspændingsværktøj, automatiseringsteknik, skrueværktøj samt låse til døre og porte.

Lige siden grundlæggelsen i 1890 har AMF leveret produkter til udvendige døre og porte, der opfylder de højeste standarder til funktion og design. Produktpaletten omfatter stort set alt til aflåsning af porte, låger og garager, herunder rulle-, falle- og riglelåse, smalprofillåse, trepunktslåse, skydeportlåse, kasselåse, låse med to cylindre mm.

AMF har fokus på alle låsens indvendige dele, herunder modstandsdygtighed overfor fugt, syrer, varme og kulde, nem betjening og høj belastningskapacitet. Men der lægges også stor vægt på en æstetisk formgivning af især låsekassen. 

Sortimentet omfatter naturligvis også alt tilbehør som f.eks. anslag, modkasser med slutblik, elslutblik, selvlukkende hængsler, haspe, kantrigler, svejsehængsler, anti-panikbeslag og dørgreb i rustfrit stål, aluminium og stål i smedet design Disse passer på alle låsekasser til europæisk profilcylinder, herunder til alle smalprofillåse og garageportlåse.

 

Af særlige kendetegn for AMF´s låse kan fremhæves, at alle indvendige dele, inklusive fjedrene, er beskyttet mod korrosion og garanterer hermed en lang levetid. 

Låsekasse type 140 fås også med falle og rigle i messing. 

Alle låsekasser har en konsekvent gnidningsløs bevægelse, fordi alle individuelle dele er perfekt tilpasset og med mekanisk smøring.

Påsvejste hylser sikrer en forvrængningsfri montering.

Vendbar falle betyder mindre lageromkostninger.

Hurtig levering.