CJ Holm

C J Holm er en familieejet handelsvirksomhed, der beskæftiger sig med salg af materialer, værktøj eller løsninger til byggebranchen, erhvervs- og industrivirksomheder samt private hjem.

Flere og flere danskere kommer i berøring med Formani

Photo: © Rasmus Hjortshoj

Hos FORMANI® kommer kunderne først. FORMANI er på kort tid blevet kendt for innovative, eksklusive produkter af høj kvalitet, der danner den perfekte detalje til interiør design af høj kvalitet over hele verden.

FORMANI er en hollandsk producent af greb, beslag til døre, vinduer og møbler i en nytænkende stilren formgivning af førende verdenskendte designere, som f.eks. Piet Boon, der også er kendt for belysning, gulvbelægning, møbler og tapeter. I de senere har flere hollandske designere fået medvind og formgiverne har succes over hele verden. Designet appellerer i vidt omfang til dansk og skandinavisk smag for minimalisme og klare linjer.

Det ekstra interessante ved FORMANI er, at sortimentet omfatter meget mere end alt til døre, vinduer og møbler, men også badeværelsesudstyr, så hele indretningen kan blive kosmetisk ren ned til den mindste detalje.

FORMANI kan fremvise et meget omfattende sortiment med mange forskellige serier i dels helt moderne men også i klassisk design inspireret af Bauhaus stilen og ældgamle asiatiske traditioner med både skarpe kanter  så vel som bløde former i det sanselige udtryk. Koncepter og materialekvaliteter  nytænkes konstant for hele tiden at være på forkant med tidens æstetik og livsstil. FORMANI har allerede modtaget flere internationalt anerkendte designpriser, der kan tages som synligt bevis på, at FORMANI er i en international klasse af eksklusive brands inden for indretningsdesign.

FORMANI samarbejder med førende indretningsarkitekter og boligindretningsfirmaer i hele verden. F.eks. har Formani i samarbejde med Big-Bjarke Engels Group og Studio David Thulstrup leveret dørbesætninger til luksusrestauranten NOMA 2.0.

FORMANI er design, som bliver til kunst, der både kan ses og berøres.

C J Holm er siden 2018 stolt agent for FORMANI i Danmark og vi henviser gerne til  nærmeste autoriserede forhandler.