CJ Holm

C J Holm er en familieejet handelsvirksomhed, der beskæftiger sig med salg af materialer, værktøj eller løsninger til byggebranchen, erhvervs- og industrivirksomheder samt private hjem.

Kanthængsler

En af vore specialiteter er kanthængsler i henhold til kundespecifikation. Både i henhold til tegning og efter vareprøve. Vi tilbyder flere forskellige materialer, men især i massiv messing. Vi har en forkærlighed til dette materiale, som vi har beskæftiget os med i mange år.

Mange fabrikanter af kabinetter og skabe bruger kanthængsler til at forbedre skønheden i det overordnede design. Den enkle konstruktion sikrer, at hængslet kan holde til en stor belastning og fungere korrekt og problemfrit i mange år.

Eftersom kanthængslet planforsænkes direkte på lågen og i karmen vil de to vinger og ryggen være en synlig del af møblet og det er derfor vigtigt, at det fremtræder i en flot og fuldendt udførelse ned til den mindste detalje. F. eks. er stiften fuldstændig skjult i hængselsryggen, som har en plan overflade i top og bund.

Messingmaterialet er som regel i en ubehandlet matbørstet finish, der med tiden får den fineste varme glød og patina.

Der lægges ikke kun vægt på et stilrent design og de æstetiske enkeltheder, men også på funktionaliteten. F.eks. vil flere led give en bedre stabilitet og mindre slidtage. Vi tilbyder som standard 5 hængselsled. Godstykkelsen varierer, men vil som regel være 1.6 mm. Målangivelserne overholdes så præcist som muligt i forhold til tegning og de godkendte tolerancegrænser og der tages højde for de forudsætninger en CNC bearbejdning stiller.

Derfor er et hængsel ikke bare et hængsel.

Vore kunder, herunder den danske møbelindustri med de stolte og verdenskendte håndværkstraditioner, sætter på vegne af deres egne kræsne kunder meget høje krav til kvaliteten og de forventninger bestræber vi os på til det yderste at leve op til.