CJ Holm

C J Holm er en familieejet handelsvirksomhed, der beskæftiger sig med salg af materialer, værktøj eller løsninger til byggebranchen, erhvervs- og industrivirksomheder samt private hjem.

Little Wonder havemaskiner er tilbage på det danske marked

C J Holm er agent for Little Wonder i Danmark pr. 1. juni 2017. Little Wonder er et af de ældste og mest anerkendte mærker inden for have- og parkmaskiner. Fabrikken blev grundlagt tilbage i 1922 i Storbritannien og blev produktnavnet til verdens første hækkeklipper, der var et to mands betjent hånddrevet redskab. “Det lille vidunder” kunne således i år fejre 95 års firmajubilæum

I 1935 flyttede fabrikken til USA i forbindelse med et opkøb af Schiller-Pfeiffer-koncernen (nu Schiller Grounds Care, Inc ) i Pennsylvania. I årenes løb har Little Wonder introduceret mange kendte og pålidelige produkter. Således lancerede Little Wonder i 1940 verdens første elektriske hækkeklipper efterfulgt af verdens første benzindrevne maskine i 1955.

Little Wonder opfandt endda verdens første “håndholdte” havefræser med benzinmotor og indførte i 1970’erne som de første betegnelser som “Roto” og “Mini” kultivator.

I 1997 revolutionerede Little Wonder håndtering af løvaffald med indførelsen af ​​en nyudviklet serie af blæsere, som kunne betjenes ved at gå bagved maskinen. Ydeevnen oversteg alle andre løvblæsere på markedet og det specielle luftstrømsdesign blev patenteret i 1998.

I dag markedsfører  Little Wonder følgende produktlinjer med CE mærkning: buskrydder, grovklipper, havefræser, løvblæser, løvsuger og naturligvis hækkeklippere.

Louis Mølholm A/S, det tidligere familiefirma, var fra slutningen af 1960´erne til begyndelsen af 1990´erne eneimportør af Little Wonder i Danmark. Derfor er det igen en særlig fornøjelse, at C J Holm kan genoptage samarbejdet og komme tilbage til en spændende branche i en rivende udvikling med det traditionsrige og driftssikre produktsortiment fra Little Wonder.

I den periode blev der solgt rigtig mange benzin- og eldrevne hækkeklippere til især den professionelle bruger, der talte mange kommuner og herregårde. Little Wonder´s  maskiner er ikke kun lette og nemme at bruge, men også lydsvage.  Knivene er af kulstofstål med enkelt- eller dobbelt rotation og holder længere end almindelige stålklinger. Resultatet er et hurtigt, ubesværet, smukt og rent snit af buske, hække og træer. Little Wonder er også velegnet til indviklet arbejde med beskæring og formgivning af enkeltstående planteskulpturer.