CJ Holm

C J Holm er en familieejet handelsvirksomhed, der beskæftiger sig med salg af materialer, værktøj eller løsninger til byggebranchen, erhvervs- og industrivirksomheder samt private hjem.

To banebrydende nyheder fra Otlav

Vor italienske leverandør Otlav har fornøjelsen at præsentere det danske marked for to innovative og patentanmeldte hængsler, INVISACTA og ROLLACTA, til døre og vinduer.

INVISACTA
Det nye skjulte hængsel med 3 justeringsmuligheder,  fleksibel montering og i et minimalistisk design.

INVISACTA er et helt nyt skjult hængsel, der kun kræver lidt plads og har et design, der sætter alsidighed og styrke i højsædet.

INVISACTA er et innovativt produkt med en banebrydende konstruktion, der er baseret på en avanceret teknologisk forskning.

En 21 mm udfræsning i dørrammen giver en perfekt integration hvor der kun er lidt plads til rådighed. Der er Ingen grund til at skære i arkitraven, der derfor kan indbygges i plane døre. Er anvendelig til både falsede som ikke-falsede døre i træ, stål eller aluminium. Åbningsvinkel op til 180 gr.

Det er et reversibelt hængsel til montering på både dørens lodrette så vel som  vandrette akse, der giver mulighed for at placere dørhåndtaget i forskellig højde i dørbladet.

7 omdrejningspunkter giver kun lidt friktion, en god dørgang samt en solid og høj bæreevne. Der er ingen kontakt mellem de forskellige lejeenheder takket være nylonbøsninger med høj friktionsmodstand.

3 justeringer – kun brug for én hex skruenøgle

1.     højdejustering:  +/- 2 mm
2.     dybde justering: +/- 1 mm
3.     sidejustering: +/- 1 mm

INVISACTA serien kan også tilbydes uden justeringsmulighed. Flere andre versioner er på vej. Justeringsskruer kan skjules bag en aluminiumsafdækning.

ROLLACTA
Det nye cylindriske hængsel til alu/pvc døre med tre-dimensionel justering i en flot og robust udførelse.

Den cylindriske form passer perfekt til ramme og karm med det resultat, at man får en tætlukkende dør med en effektiv termisk og akustisk isolering samtidig med at der  efterlades et indtryk af et flot dørdesign.

Rollacta er velegnet til alle standard dørprofiler i alu/pvc med 2 eller 3 hængselsled og leveres i flere modeller og i forskellige størrelser.

3-dimensional frontjustering på en allerede installeret dør med kun én enkelt hex skruenøgle.

A – Højdejustering: -1 / +3 mm.
B – Justering af tæthed: ± 1,5 mm.
C – Horisontal justering: ± 2 mm.

ROLLACTA. der er let at installere takket være et særligt koblingssystem direkte på dørprofilen med 5 mm huller, er meget praktisk for dørproducenter, fordi det sikrer en nem og økonomisk montering.

Hængslet er udstyret med positioneringsben, der giver en fremragende stabilitet og en perfekt tilpasning af karm og ramme.

Otlav er en af Europas førende producenter af  hænglser til døre, vinduer og møbler. Et af Otlavs specialer er indboringshængsler i mange forskellige udførelser, materialer og dimensioner. Til det danske marked tilbydes endvidere et bredt sortiment i kantrigler.

Otlav er også blevet kendt for sine egne patenter, f.eks. det såkaldte Sferal hængsel, der er et selvlukkende hængsel med en perfekt rotation af han- og hun-delen.

Et andet nøgleprodukt er Exacta, der er det første hængsel med mulighed for en 3-dimensional justering (højde, dybde og sidevers) selv efter at montage har fundet sted.

Produktpaletten afspejler en bestræbelse på hele tiden at finde løsninger, som kan gøre installationen hurtigere og lettere og dermed spare omkostninger.

Denne filosofi kommer også til fulde til udtryk i Otlavs egen produktion, som har til formål at gennemføre et komplekst automatiseret system lige fra det øjeblik, hvor råvarerne kommer ind i fabrikken til det færdige produkt, uden nogen form for indblanding udefra.

Otlav åbnede  i 2007 et nyt hovedkvarter på 47.000 m2 i byen Santa Lucia di Piave (TV), der ligger nord for Venedig i Italien.